Heldækkende træbeskyttelse

Heldækkende træbeskyttelse er med til at sikre, at dit træværk kan holde i mange år. Heldækkende træbeskyttelse er den type træbeskyttelse som beskytter dit træværk bedst, da de heldækkende farver giver optimal beskyttelse mod UV-stråler og andre vejrlige forhold.

Dækkende Træbeskyttelse

Dækkende Træbeskyttelse i hvid har været populært i mange år, og det er da klart – hvid udendørs træmaling kan friske dit træværk op og tilføje et smukt og elegant udtryk, som holder i mange år! Den klassiske hvide farve er tidløs, og du kan nemt kombinere den med dine yndlingsfarver og skabe dit helt eget smukke personlige uderum. Ligegyldigt hvilken farve facaden på dit hus har, vil hvid træbeskyttelse passe perfekt hertil. Vores træmaling til udendørs brug har en halvmat finish, som passer ind i langt de fleste moderne og nordiske indretningsstile. Så leder du efter mat hvid heldækkende træbeskyttelse til udendørs brug, så kig forbi Gebenna.com hvor vi altid har et godt tilbud tilbud!

Træbeskyttelse: heldækkende eller transparent?

Hos Gebenna forhandler vi Skandinavisk hvid heldækkende træbeskyttelse som er specielt udviklet til det krævende Skandinaviske klima. Træmalingen er perfekt til udendørs brug, og den flyder let sammen og giver en perfekt overflade. Heldækkende træbeskyttelse fra Primacol efterlader en silkemat overflade, som gør træet modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Primacol Skandinavisk heldækkende træbeskyttelse er en vandbaseret træbeskyttelse, der giver en holdbar vandafvisende og vejrbestandig overflade. Træbeskyttelsen er yderst dækkende og kan anvendes på al udendørs træværk så som gavle, udhæng og carporte til beskyttelse af træet. Træmalingen har en cremet konsistens, så du undgår at sprøjte og dryppe, mens du maler. Malingen har desuden et af markedets bedste dækkeevner, skaber en yderst robust overflade og er uhyre let at arbejde med.

Heldækkende Træbeskyttelse på tilbud

Hos Gebenna kan du altid finde dækkende træbeskyttelse på tilbud. Vi forhandler træbeskyttelse fra norske Gjøco og Primacol som har tilpasset deres produkter til det krævende Skandinaviske klima.

Sådan beskytter du dit træværk med heldækkende træbeskyttelse

Overfladeforberedelse:

 1. Sørg for at overfladen er ren, tør og fri for snavs før du påbegynder malerarbejdet.
 2. Vask træværket i grundrens og fej al støv, spindelvæv og hvad der ellers måtte sidde, væk.
 3. Slib overfladen med fint sandpapir, og fjern herefter al støv. Jo renere overfladen er, des bedre binder træbeskyttelsen.
 4. OBS! Fugtigheden i træet må ikke overstige 15%
 5. Fiks eventuelle revner og sprækker i træet med en fuge tilpasset træ. For at undgå udtræk fra knaster er det vigtigt at påføre en knastlak eller lignende.
 6. Mal overfladen 2 gange for at forhindre at laget bliver gult.
 7. Nyt og ubehandlet træ skal grundes før du maler det, for at undgå råd og svamp

Påføring:

 1. Overfladens temperatur skal være mellem 10-25°C, og fugtigheden i træet må ikke overstige 15%. Normalt siger man at sensommeren er det optimale tidspunkt til at male udendørs træværk på, da træet her har fået lov til at tørre sommeren over.
 2. Omrør træmalingen grundigt. Produktet skal også omrøres under brug.
 3. Påfør et jævnt lag med en sprossepensel. Vi anbefaler at du anvender en syntetisk- eller engangspensel, da den vil blive slidt af den grove overflade.
 4. Påfør andet lag, når første lag maling er tørt – ca 3. timer.
 5. det bedste resultat opnås ved at slibe let med fint sandpapir (korn 150-200) mellem lagene

About the author

CVR-Nummer 3740 7739